Utilizator:  Parola: 
Cont nou
Euroink Euroink


Angajamentul managementului


         Noi, conducerea S.C. EUROINK ROMANIA S.R.L. ne angajam sa asiguram indeplinirea obiectivelor in cele mai bune conditii, pentru a obtine satisfactia deplina a clientilor nostri, a angajatilor si tuturor partilor interesate.
         In acest scop, atentia noastra este focalizata pe cerintele si asteptarile clientilor, protectia mediului si a resurselor naturale, precum şi protejarea vieţii şi sănătăţii oamenilor care lucrează cu sau pentru noi.
         Noi luam in considerare toate aceste aspecte atunci cand luam decizii in societate.
         Pentru a crea cadrul optim care sa permita realizarea acestor obiective, implementam si mentinem un sistem de management integrat calitate-mediu- OHSAS, conform standardelor ISO 9001:2008 si ISO 14001:2004 si SR OHSAS 18001:2008 .
         Acest sistem imbunatateste performantele societatii noastre si da incredere clientilor si tuturor partilor interesate in societatea noastra. Urmarim si obtinerea altor avantaje, cum ar fi transparenta, optimizarea proceselor si promovarea profesionalismului in S.C. EUROINK ROMANIA SRL.
         Pentru realizarea acestor obiective, Administratorul numeste Reprezentantul managementului pentru sistemul integrat, care coordoneaza implementarea, mentinerea si imbunatatirea sistemului de management integrat, in conformitate cu standardele de referinta alese, cu strategia si conditiile concrete existente pe plan intern si international.
         Conducerea se angajeaza sa asigure integral resursele financiare, umane si materiale pentru realizarea obiectivelor propuse si se obliga sa depuna eforturi in scopul imbunatatirii continue a sistemului de management integrat al societatii.