Utilizator:  Parola: 
Cont nou
Euroink Euroink

News

Materie prima biodegradabila

2011-05-09 12:13:48
După cum bine știți, o normativă italiană (din legile financiare din 2007) impune că, de la 1 ianuarie 2011, nu vor mai putea fi produse sau comercializate shoppers non biodegradabile.
În stadiul actual așteptăm încă indicații legislative care pot, în sfârșit să ilustreze conținutul acestei inițiative politice în desfășurarea sa directă (epuizare stoc, eventuale sancțiuni, tipurile produsului interesat...).
Norma tranzitorie la care lucrează Ministerul Dezvoltării Economice și care trebuia introdusă în “Milleproroghe” care oferea posibilitatea supermagazinelor și magazinelor de a lichida stocurile, a fost, chiar în aceste ore, respinsă în mod oficial de Ministrul Prestigiacomo.
Această ultimă intervenție instituțională, în mod particular, accelerând situația lucrurilor, ne obligă să vă informăm și să promovăm soluțiile noastre de afaceri.
Euroink Romania are de puțin timp un acord foarte important de vânzare exclusivă cu Cereplast, Inc., producător american, lider în domeniul plasticelor biologice, compostabile și valorificabile.
Cereplast, Inc., societate pe acțiuni din California cotată la NASDAQ, proiectează și produce bioplastice care sunt utilizate ca înlocuitori a produselor plastice pe bază de petrol în toate procesele principale de conversie- precum fuziunea prin injecție, termoformare, fuziunea cu bule și extrudare – la un preț competitiv față de plasticele produse cu petrol.
În anticiparea dezvoltării materialelor plastice biologice, Cereplast oferă rășini pentru a satisface o varietate de exigențe ale clienților. Răsinile Cereplast Compostables® se adaptează în mod ideal aplicațiilor de unică folosință, în care conținutul înalt biologic și compostabilitatea sunt un avantaj, mai ales în industria serviciilor alimentare.
Structura noastră de vânzare este de mult timp aptă să asigure asistență corespunzătoare pentru ca să existe o conversie "dulce" a pieței și, mai ales, care să nu prezinte traume puternice pentru procesul de producție.
În ceea ce privește disponibilitatea produsului, ei bine, în depozitele noastre sunt deja prezente peste 1.000 de tone de material biodegradabil certificat și compostabil.
Suntem pregătiți pentru a testa, împreună cu Dumneavoastră, materialul nostru în mașinile dumneavoastră de extrudare și pentru a vă garanta linștea adecvată pentru a continua să lucrați și să produceți în cel mai bun mod posibil. În cazul în care apar dificultăți de prelucrare sau este nevoie de dispozitive, avem la dispoziție tehnicieni capabili să rezolve orice problemă.
Va fi datoria noastră să vă fim alaturi , pe parcursul acestei revoluții productive în speranța că doriți să continuați să alegeți oferta noastră, serviciul nostru și know-how-ul nostru.