Utilizator:  Parola: 
Cont nou
Euroink Euroink

Despre noi

         S.C. EUROINK ROMANIA SRL are ca si domeniu de activitate, productia de cerneluri roto-flexografice si distributia de materii prime pentru producatorii de ambalaje din mase plastice si hartie.
         Produsele comercializate de catre firma noastra sunt:
         Cerneala Flexografica - cerneluri pentru tipar roto-flexografice pe baza de solvent si pe baza de apa , in trei categorii (Poliamidice,Nitrocelulozice,Apa) dar si zeci de serii pentru a confectiona cel mai bun produs in termen de cost-calitate.
         Masterbatch - este concentratul de culoare folosit în procesarea maselor plastice, cu aplicaţii pe diferite suporturi, ce ajută la colorarea şi personalizarea diferitelor produse finale obţinute, cum ar fi: sacoşe, mobilă de grădină, obiecte de uz casnic, repere industriale etc.
         Aditivi si Polietilene – sunt destinaţi procesului tehnologic de procesare a maselor plastice, întreţinerii utilajelor de producţie şi creşterii productivităţii acestora. S.C. EUROINK ROMÂNIA S.R.L. vine în întâmpinarea cerinţelor clienţilor cu o gamă largă de aditivi: aditivi de curăţare a utilajelor de injecţie şi extrudare, stabilizator UV pentru producţia foliei de agricultură, slip şi antislip, antibloking, ignifuganţi, antifog, etc.
         Produse tehnice - SILICON: vaselina siliconică şi Spray-ul siliconic sunt produse ce se utilizează în procedeul de sudare, extrudare şi injecţie. Este un produs folosit împotriva formării crustelor, luciu şi protector pentru matriţe. BIADEZIV:biadezivul pentru lipit clişee poate fi pânzat, semidur şi dur. Este folosit pentru imprimarea flexografică, atât în cea liniară, cât şi în cea de policromie.
         TEFLONUL: este un produs tehnic de diferite grosimi, adeziv sau neadeziv, folosit în procesul de sudare a ambalajelor flexibile din polietilenă sau polipropilenă.